torsdag den 1. juli 2010

En anden god ting

I går krøb manden jeg i seng klokken 21:00, havde computeren med og så 2 afsnit af "Spise med Price". Faldt i søvn og sov i 8 timer, indtil Bassen vækkede os med lyde der lød nogenlunde sådan her:
"Badadaddu siuidamm, dadadadada mam mam mam mam..."

Det var så dejligt.

3 kommentarer:

Louisa sagde ...

Det er også mit favorit væggeur ;o) Selvom der nu mest bliver råbt "MOO-VA" - men fantastisk at vågne til lyden af ens afkom :o)

Anonym sagde ...

Forstå mig ret - og det håber jeg virkelig du gør.

Nogen gange når vi oplver noget rigtig modbydelig grimt, får det os til at værdsætte det vi har endnu mere. Jeg vil ikke forklejne dit tab af din kollega, men jeg vil hellere tænke at gid vi alle ind imellem kunne værdsætte de små gode ting. Som verdens bedste måde at blive vækket på - og ostehaps.

Håber du forstod mig ret, og ikke koldt...
Måske vi ses på onsdag...

KH Maria

Cristine sagde ...

Kære Mrs. FrydMaria :-)
På ingen måder! For du har SÅ evig ret. Og det er netop lige det, som vi skal blive bedre til. F.eks har jeg lige haft bassen på skødet i et vræl. Han blev trøstet og går nu - igen - langs bordet mens han vender sig om, til mig i sofaen, og smiler og griner. Garanteret over, at det er SÅ fantastisk, at man kan bevæge sig UDEN mor og fars hjælp. Det er da lykke og fuldstændig meget værd at huske!

Mange KH´er og god solskins weekend fra Cristine