fredag den 16. juli 2010

Og 1. pladsen går til...

Jeg har glemt alt!

1 års undersøgelse, 1 års vaccination, 1 års alt muligt...
Vidste det jo godt, men det har jeg da glemt alt om. Kvalificere det mig måske ret meget til top 5 over dårlige mødre! Tror jeg vist lige...

Og nu er det fredag og jeg kan ikke engang ringe og bestille tid.
EJ for pokker!

6 kommentarer:

Karen sagde ...

Jeg synes i stedet det udløser en medalje og et klap på skulderen. Godt gået du må jo ha gjort plads til andet end børnetanker i dit liv - godt gået ... ;o) jeg har gjort det samme og både børn og jeg overlevede i fin stil ...

Cristine sagde ...

TAK!

Det er nemlig det der er sket - brain out on baby!

Klem fra Cristine

Kolorista sagde ...

Velkommen i klubben - ikke af dårlige mødre, men af selvstændigt tænkende væsner, der ikke behøver hænge sig i hvad "man" bør huske at gøre hvornår når "man" har børn... og herregud - sådan en vaccine m.m. løber sgu da ingen steder!!! KH Lisbeth

Gitte K sagde ...

Stort - jeg kender det! Hvis det ikke var fordi min læges sekretær havde ringet (!) til mig efter instruks fra min læge (!), så havde jeg også glemt det.

Mon der står, at jeg har Alzheimer i min journal, siden de yder denne fortræffelige service eller har de bare erkendt, at mødre har en milliard ting i hovedet og derfor ikke kan rumme noget så uvæsentligt ... ?

Du kan nå det endnu - bassen er 1 år i et helt år!

Kram herfra :-)

Cristine sagde ...

Hej Gitte - hvor er det sjovt. Det var netop på din blog, jeg blev bjort opmærksom på det. Og hvor befriende at du skriver som du gør. Hahahah, det er da morsomt!
Jeg er ikke så privlligeret at min læge ringer, men i morgen husker jeg det! Har netop sagt det til manden og NU husker vi det, begge to... og gør vi ikke, så har vi nemlig 11 måneder endnu ;-)

Kram

Cristine sagde ...

Kære Lisbeth,
Den klub er jeg glad for at være med i. Og sådan havde jeg slet ikke set det. Men du har ret! igen... ;-) Skønt at altid få dine kloge kommentarer til mig, til tider ret så forvirrende liv :-)
Kram C