søndag den 19. september 2010

Hjælp!

Jeg har fået mange nye dejlige faste læsere. Det er jeg virkelig glad for. Jeg vil SÅ gerne se deres blogs også, men det er ikke alle jeg kan komme ind på?
Hvordan finder jeg lige deres/jeres link?

Hjælp... pretty please...

9 kommentarer:

Polka sagde ...

Jeg har netop selv meldt mig som fast læser :-) Hvis du klikker på et billede ved de faste læsere, kommer der et vindue med info om, hvem det er. Hvis vedkommende har en blog, kan du finde den der.

God rundtur ;-)

Polka

Cristine sagde ...

Hej polka!
Velkommen til, dejligt at du er her.
Jeg har prøvet det med billederne og det er ikke alle der har links på. Øv. Jeg googler istedet.
KH C

Lis sagde ...

Det er frygteligt at være så nysgerrigt anlagt og så ikke kunne få sin lyst tilfredsstillet;))) Jeg har så sent som i forgårs fået lagt link på min lille googleprofil. Helt godt klaret af en, der har blogget siden 2007, ikke.....*host*host*....!

Vi må vel bare håbe på, at flere finder ud af, hvor man gør det henne? Altså tilføjer sine blogs.

Cristine sagde ...

Lis:
JAAAA - hvis du ved hvordan, så spread the word please!
Word up!
:-)
KH C

Lis sagde ...

Jeg har faktisk tænkt det samme. det bliver helt klart et snarligt indlæg. Skal bare liiiiiiige lave en filans masse på det skønne marked først, men hey! man skal da ha gæster på bloggen via sin profil. Alt andet er da for dumt! Det må jeg godt spille smart med, når jeg nu står på den anden side , ikke? ;))

Lis sagde ...

Og NU lykkedes det mig at få tilmeldt mig kommentarer her, så jeg ikke er så lang tid om at vende tilbage.

Cristine sagde ...

Eiiiimen Lis! Du bliver jo, udover Krea/marked/DIY guru også en google/søg du skal finde/hvem er bloggeren? guru.
Og lav du bare løs på det marked. Jeg glæder mig vildt meget!
KH C

Lis sagde ...

Jeg må hellere skynde mig at indrømme, at alt der lykkes for mig på teknisk/teknologisk plan er mere held end forstand! Hvilket min sidste kommentar nok bevidner;)))

Og marked - uhA! Der er SÅ meget mere jeg glæder mig til at fortælle om, vi skal bare liiige have nogle ender til at nå sammen, og så sætter vi ILD til Odense!! Altså, næsten, ikk? Det bliver i hvert fald et genialt alternativ til den traditionelle julehandel. Man må godt blære sig lidt, ikke? Vi har skudt Tante Jante, eller.....??

Lis sagde ...

-Og bare for lige at understrege mit tekniske snilde, så er det lykkes mig, at få meldt min mand til at følge din blog via facebook i stedet for mig!! Gad vide om han undrer sig over de opslag på hans væg du kommer med, hihi:))