tirsdag den 7. december 2010

Julen er flyttet på reolen

I år er julen ikke støvet. Den er tværtimod støvet af. Faktisk er den så klar og parat, som nogen jul kunne være. Bortset fra, at den ikke kan ses. I hvert fald ikke her hjemme. Ikke endnu. For med en mavevirus, et nyt job, et gammelt job man skal afslutte ordenligt og en mand der føjter fra den ene ende af landet til den anden, er der sat en naturlig stopper for julens komme.
Men noget jul er der da flyttet ind. Den har fået plads på reolen. Og siden billedet er taget, har den også fået selskab af en filt flagranke - som er pænere end den lyder til.


Og så er der adventskransen. Den er ikke flyttet på reolen. Den skulle have været en smuk krans, hængende fra loftet med flotte røde bånd. Ligesom jeg kender det hjemmefra. Og som det skal være - ik?
Men eftersom det er umuligt at købe noget af nogen slags, der bare minder en smule om kvalitet, i den genre, så blev det ikke til noget.

Det blev derfor en crissy klassiker. Fire lys på et fad og en masse kugler. Sådan har det været i mange år, og sådan bliver det nok også i mange år frem. Det er nu helt ok.

Og så er man endda selv med som pynt.

Glædelig Jul alle sammen - lige om lidt. 

Ingen kommentarer: