onsdag den 9. februar 2011

Birthe er glemsom

Vi har en integrationsminister, som ikke kan huske årstal, som ikke vil svare og som slukker sin mikrofon når hun bliver presset.

Og hun bliver bakket op, støttet og opmundret til den adfærd af Søren Krarup.

Jeg tror ikke engang metaltræthed dækker over denne regering mere...

6 kommentarer:

Christina Skarø sagde ...

HEP! Det er til at brække sig over..

M sagde ...

Åh, det er så skørt! Birthe Birthe Birthe, for fa'en...
Er håret groet ned i din hjerne?

June sagde ...

Ja, lad os håbe at vi snart får en anden regering!

Vibeke Storm-Frandsen sagde ...

Jamen, er hun ikke bare så fantastisk vidunderlig interessant et fænomen? På et tidspunkt må damen have tænkt nogenlunde følgende: jeg vil gerne være integrationsminister i det danske folketing, der (i princippet) er valgt af det danske folk. MEN JEG VIL IKKE UDTALE MIG OM EMNER OG PROBLEMATIKKER TIL DEN DANSKE BEFOLKNING. Øh, Birte, jeg vil gerne fyre dig med øjeblikkelig virkning. Det er grov forsømmelse af vores kontrakt.
Føj

Anne/Undreland sagde ...

Det aller-allermest mærkelige er, at hun er den der underlige blanding af superskarp fortaler for demokrati, frihed og frisind - i hvert fald når hun skriver bøger - , og så samtidig bare fuldstændig fløjtende ligeglad når det gælder.
Men ja, måske er det bare endnu et udslag af stadiet efter metaltræthed. At ikke engang ideologierne kan holde sammen på noget længere.

Cristine sagde ...

Anne: Jeg tror desværre Birthe aldrig er blevet rigtig voksen. Ok - hvem er det? Men! Det undrer faktisk også mig, at hun er så fjensk og ja, underlig. For jeg har faktisk haft en stor del respekt for hende.
Men hun er ikke voksen i spillet.
Og det bliver pinligt. Ikke mindst for hende selv.
Vibeke: Vi kan fyre hende, vi kan sætte vores stemme et andet sted. Er ikke bange for, at du ikke hjælper mig i den kamp :-)
M, June og Christina: WORD!
KH C