mandag den 1. august 2011

E-bog give away

Nu er vi i gang igen. Arbejdet kalder. Pligten viser sig fra sin travle side, og hele Danmark er så småt ved at vågne igen. Og selvom jeg stadig kan dufte røgen fra weekendens bål i haven i mit hår, så kan jeg mærke over det hele, at også jeg er i gang igen. Jeg kan også mærke, at det er ok. Jeg er glad for det jeg laver - det er ok!

Det sidste er faktisk noget, jeg ville ønske, at alle var. Glad for deres arbejde. For vi bruger de fleste af vores vågne timer på netop at arbejde. Tjene til føden, men forhåbentlig også til sjælen.
For at være glad i sit job, ligemeget om det er som lønmodtager eller som selvstændig, handler det om at tage stilling. Og tage ansvar for sit eget liv. Ikke at gide sit arbejde, er det samme som ikke at gide sin hverdag. For selvom det er en kliché, så er hverdagen det, der er mest af.

Og netop tage ansvar og stilling, har min blogveninde Vibeke Storm-Frandsen gjort. Det betød, at hun for et lille års tid siden sprang ud som selvstændig kommunikationskvinde "med foden under eget spisebord", som hun selv udtrykker det.
Jeg siger ikke, at livet som selvstændig er det optimale liv. Gud bevares, om jeg selv turde. Men det som jeg holder af ved Vibeke, er netop, at hun tog stilling, mærkede efter og tog en beslutning, der frigjorde hende fra det arbejde, som tog alt tiden fra dem, hun holder allermest af. Og det til trods for at et budget på 1000 kr. om ugen til en familie på 4 var i vente de første mange måneder.
Det er eddermanme godt gået!

Men ikke nok med, at hun har taget livet by the balls, har hun også en umanerlig trang til at dele hende viden om det selvstændige liv med alle os. Og hvor endnu mere fantastisk er det ikke?

Vibeke har simpelthen begået den E-bog, jeg godt tør sige, er dette efterårs E-bog: "Fra LØNmor til MOMSmor" Den er spækket med alt det, du skal vide, lære og turde, hvis du overvejer livet som selvstændig. Det er 77 sider, fyldt med information om skat, moms, dit og dat og vigtigst af alt, hvordan du træffer beslutningen. Og den synes både Vibeke og jeg, at de fantastiske læsere af denne blog, skal have mulighed for at få fingrene i. Derfor: Skriv en kommentar til dette indlæg og du er med i lodtrækningen om en E-bog, der vil sætte fut i dine tanker om livet som selvstændig.

Jeg trækker lod torsdag d. 4/8.


Bliver du ikke den heldige vinder på torsdag, kan du, fordi du er læser af denne blog, bestille bogen med rabat indtil d. 11/8. Du betaler kun 123,75 kr. inkl. moms indtil d. 11/8 - herefter koster e-bogen 199 kr inkl. moms. Oplys rabatkoden: cristinerabat02, når du bestiller bogen her.

Jeg har læst bogen. Og selvom jeg ikke overvejer livet som selvstændig, så er der guf til de små grå - specielt dem, der roder rundt på på farveskalaen for små grå, der tvinger dig til at se dig selv i øjnene. Og det er ægte guf!

Kærligst fra
Cristine

Ps: Vil du have fixet nu, kan du selvfølgelig bestille bogen med rabat fra nu af og frem til den 11/8.
Pps: Se meget mere til den skønne MOMSmor lige her og her
Ppp: Du kan ikke undvære denne bog, hvis du bare så meget som har tænkt tanken om at blive selvstændig...

Vibeke siger selv om MomsMor.dk

MomsMor.dk er et rum, hvor alle kommende, nystartede og veletablerede momsmødre kan finde inspiration, netværk og ressourcer til et liv med egen succesfuld virksomhed og med børnene i første række. Nogle af momsmødrene kalder MomsMor.dk for et frirum – et pusterum, hvor kriterierne for succes er individuelle og ikke afhænger af, om du tjener 40.000 + om måneden eller har investeret 70 timer om ugen på virksomheden – en meget almindelig opfattelse af livet som iværksætter og selvstændig.

Og om E-bogen fra LØNmor til MOMSmor:

Fra LØNmor til MOMSmor hjælper mødre, der overvejer livet som mor med momsnummer uden at skulle gå på kompromis med behovet for at have tid med sine børn. E-bogen hjælper læseren med at overskue beslutningen og inspirerer til at prioritere et liv med børnene i første række. Den giver et overblik over regnskab, moms, skat og fradrag på et niveau, hvor alle kan følge med. Derudover er der en helt fantastisk bonuspakke med 7 kvinders professionelle råd til livet som nystartet mor med momsnummer.

12 kommentarer:

Annamette Fuhrmann sagde ...

MIIIIIIIIIG!!!!! Skal have must have. Den er MIN! Min!!!

pif paf puf sagde ...

ihh den vil jeg gerne vinde! Har nemlig en ide, som måske måske måske skal/kan føres ud i livet, og så ville det jo være FEDT at have en guide-bog i hånden :-)

ecoelder sagde ...

Orv, den vil jeg (også) gerne vinde.

Mette T sagde ...

Den vil jeg også rigtig gerne vinde, vil gerne være en "momsmor"!

Gunilla sagde ...

Dén vil jeg godt nok gerne være heldig at vinde! Måske er det lige den jeg mangler! :-)

Trine sagde ...

Yepper depper!
I'm in!

Mama-T sagde ...

Uuuuh ja, jeg er med - tak!

mostermaja sagde ...

Den vil jeg rigtig gerne vinde, den vil gøre det lidt lettere at føre drømmen ud i livet

Karli sagde ...

Det lyder til at bogen kan være til STOR hjælp. Derfor vil jeg gerne vinde :-)))

Katrin@greencat.dk

Anonym sagde ...

Hej Christine!!! GODT du laver remindere :-) Jeg vil SÅ gerne være med :-) Håber du har det godt. Kh Sasia
Www.stjerneglimt.blogspot.com

Charlotte Hyldgaard sagde ...

Åh Cristine, kan det nås endnu?
Er jo så meget momsmor, og kan altid blive klogere :-)
KH Charlotte

Anonym sagde ...

Kan man nå det endnu? Vil rigtig gerne være med- lyder meget spændende- så krydser finger, ben og tæer.