mandag den 7. november 2011

OMG! GRAVID!

Altså ikke mig.

Og læser min chef dette, lover jeg, at han nu har en puls på omkring 1000.

Men det er altså ikke mig.

Jeg kender bare en dejlig dame, der laver tv. Og tv'et og hende vil gerne lave et program med/om gravide.
Og jeg synes faktisk, at det lyder som noget, man gerne vil være med til. Mest fordi det er til DR 1. Og det plejer jo, at være sådan nogenlunde i orden. Nogenlunde. Sådan... cirka.

Men altså, tv'et søger gravide, og jeg synes, at hvis du er sådan en, så skulle du læse videre.
Hvem ved, det kunne måske blive dig. Eller mig.

Jeg LOVER dig, at min chef har en puls på 2 milliarder nu...

DR søger gravide til ny dokumentarDR søger gravide til et kærligt og respektfuldt dokumentarprogram om det at blive mor, og om tankerne og følelserne bag.Dokumentaren vil både skildre de kvinder der er med, men også forskellige idéer om den rigtige graviditet og fødsel. Er du kommende mor som teenager, karrieremor, er du endelig blevet gravid efter mange forsøg, har du valgt at få barnet alene, er I et homoseksuelt par der venter barn, venter I på adoption, er du gravid i slut 40’erne, har du valgt en utraditionel måde at føde på eller har du en helt anden historie, så er det måske dig, vi leder efter.


Vores gravide vært vil sammen med de medvirkende beskrive hvor forskelligt det kan være at være gravid i Danmark – for nogen er det rigtige at få et barn, hvis de bliver gravide som 14-årige, for andre passer det ikke ind i livet før de er langt ind i 40’erne. Og hvad hvis man vil adoptere, hvilke tanker gør man sig så, mens man venter.


Hvis du vil høre mere så skriv et par linjer om dig selv, inkl. fuld adresse og telefonnummer, samt et vellignende billede tilcasting@metronome.dk eller ring og hør mere om programmet på tlf. 2382 7930– eneste betingelse er, at du venter barn, og har termin efter 1. december.
Optagelserne finder sted et par dage i løbet af december og januar 2011/12.

4 kommentarer:

fie sagde ...

Håber de finder nogle gode typer...

Men hvad sker der her: "For nogle er det rigtigt at få et barn hvis de bliver gravide som 14-årige"... WTF?

Lis Rylander Karlsson sagde ...

hahaha, fantastisk optakt:))

Tænker også som Fie..??

AB sagde ...

Den sætning Fie har highlighted er altså uheldig. Mest fordi den seksuelle lavalder er 15 år. Så selv omd et "føles" rigtigt for den 14-årige, så er det på baggrund af en ulovlig handling. 14-årige er efter loven ikke klar til at skulle være forældre eller at indgå i seksuelle handlinger for den sags skyld.

Jeg bliver faktisk lidt forarget over at de vælger at bruge det i en annonce på den måde. Bevares, der findes 14-årige der bliver gravide, og selvfølgelig skal de have det frie valg til at beholde barnet og klart at de også kan blive nogle fantastiske mødre. Men kunne man ikke bare have skrevet 15 år i annoncen...eller 16 år? Jeg ville stadig have forstået budskabet og ville samtidig ikke have begyndt at bitche over alt muligt i stedet.

Nå, men æv, at DU ikke er gravid. Det kunne have været hyggeligt, synes jeg, modsat din chef :-)

Cristine sagde ...

Jeg er enig, de damer! Må indrømme, at jeg ikke havde nærlæst det- jeg ville bare gerne hjælpe den dejlige dame :-)

Det er givet videre!
KH C